KAPCSOLAT
Mosodaberuházás Kaposváron

A Hófehér Textilservice Kft. 1994 óta a magyarországi mosodai piac egyik vezető és egyben szakmailag elismert szereplője. Cégünket magas szintű technológiai háttér, szaktudás, innováció és a megbízhatóság jellemzi. Társaságunk 100 százalékban magyar tulajdonban van.

A Kaposi Mór Oktató Kórházzal 2012. július 17-én kötött szerződésünk értelmében az évek óta működésképtelen, kihasználatlan kórházi mosodát építészetileg, gépészetileg és mosodatechnológiailag teljesen felújítottuk, és azt követően üzemeltetjük. Az üzem műszakonként 5,5 tonna szennyes textília mosásához elegendő kapacitással rendelkezik, mely többszöröse az intézmény által elvártnak (1,1 műszakonként).

A technológiai sorrend és a mosástechnológiai géppark kiválasztása a jelentős kapacitáson túlmenően, kompromisszumok nélküli minőséget is eredményezett. A 350 millió forintos beruházást banki hitel felvétele nélkül, 100 %-ban saját forrásból finanszíroztuk. Beruházásunk kivitelezése során kiemelkedően fontosnak tartottuk a következőket:

- kiemelkedő mosási minőség
- energiahatékonyság
- környezetvédelem
- munkabiztonság és munka ergonómia


A két évtizedes tapasztalatunk felhasználásával megalkotott vegyszer-technológiánk a tökéletes tisztítás, higiénia és folteltávolítás mellett a textilek hosszabb élettartamát és a környezetterhelés csökkenését eredményezte.

Üzemünk minden nagy energiafogyasztóját maradékenergia-visszanyerő berendezéssel szereltük fel, s az így megtakarított energiát technológiai –, használati – víz fűtésére használjuk fel. Ezzel jelentősen nő az üzem költséghatékonysága, mindemellett a fosszilis energiahordozók felhasználásának csökkentésén keresztül a környezetterhelés is nagymértékben csökken.

Az NFA 2013 munkahelyteremtő beruházásokat támogató pályázat elnyerésével lehetőségünk nyílt egy nagy hatékonyságú vízvisszaforgató rendszer kialakítására, mely a vízfelhasználást és a kibocsátott szennyvíz mennyiségét jelentősen csökkenti, és így a felhasznált kemikáliák mennyisége is csökken. Az üzem jelen pillanatban 12 új munkavállalónak biztosít munkát. Az üzem munkával való feltöltését követően a létszámot 40 főre kívánjuk növelni, mely újabb 20-25 fő tartós megélhetését biztosítja a hátrányos helyzetű kistérségben.

Az épület kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk a munkavállalók komfortjára megfelelő, barátságos munkakörnyezetének kialakításával. A falakon elhelyezett tájképek jelentősen oldják az ipari környezet egyhangúságát. A megfelelő hőmérsékletről, és a folyamatos friss levegő utánpótlásról új légkezelő berendezésünk gondoskodik. A mosoda teljes elektromos hálózata felújításra került, mely új fényforrásokkal biztosítja a munkavégzéshez szükséges fényviszonyokat. A mosási szolgáltatást megrendelőnk igényei szerint az alábbi szolgáltatásokkal tudjuk kiegészíteni:

- Bértextília biztosítása
- Munkaruha program
- RFID (Rádió Frekvenciás Textil Azonosító rendszer)
- Kiegészítő szolgáltatások
Mosodaberuházás Kaposváron
Hófehér Textilservice Kft.
Székhely: 2000, Szentendre, Pannónia u. 1-3.
Telefon / fax: +36-30-912 8509 Mail: info@hofeher-tex.hu
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-191521
Adószám: 13379845-2-13